Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
-->

MyBeauty Academy Forum

Sveriges största forum för injektionsbehandlare

Som kursdeltagare av MyBeauty Academys kurser får man unik tillgång till vårt forum för alla fördigutbildade injektionsbehandlare.

Forumet är till för dig som behandlare för att stärka dina kunskaper som injektionsbehandlare efter avslutat kurs. MyBeauty Academy är ägare av forumet och våra utbildare svarar på frågor om behandlingstekniker, teorier, komplikationer, trender och mycket annat som har med den estetiska branschen att göra.

Här kan du som är grundutbildad och vidareutbildad hos MyBeauty Academy byta erfarenheter och öka kunskapen på allt som rör estetiska injektionsbehandlingar. MyBeauty Academy är unika i Sverige med denna tjänst för tandläkare, sjuksköterskor och läkare.

Syftet med forumet är att kursdeltagarna ska utvecklas till en mycket hög nivå inom alla behandlingstekniker de har utfört utbildningar för.