Komplikationskurs Filler

Komplikationskurs Filler är en påbyggnadskurs i komplikationer och hur de hanteras från MyBeauty Academys fillerskurser.

Ju mer utbrett användande av fillers blir desto mer uppstår komplikationer som ärrbildningar, asymmetri, ojämnheter och infektioner. Genom att vidareutbilda dig inom fillers och potentiella komplikationer minimerar du riskerna att sådana situationer ska uppstå. MyBeauty Academys komplikationskurs för fillers är till för dig som arbetar med fillers idag.

Hur är kursen upplagd?

Kursens moment

Komplikationskursen för fillers hos MyBeauty Academy är framtagen och hålls av legitimerade utbildare med gedigen erfarenhet inom ämnet. De kommer under utbildningsdagen att djupdyka i ämnet komplikationer och hur de hanteras.

Vad ingår i kursen?

MyBeauty Academy erbjuder

Vill du veta mer om själva behandlingen med fillers hittar du massor av bra information och före- & efterbilder som du kan bläddra bland på MyBeauty Clinics sida om: fillers. Vi vill även passa på att tipsa om deras inlägg som handlar om filler migration, när fillers flyttar på sig.

Vad kostar kursen?

MyBeauty Academys komplikationskurs för fillers är möjlig att genomföra separat men ingår även i bredare utbildningserbjudanden till rabatterad kostnad.

Enskilda utbildningspriser

Alla priser hos MyBeauty Academy är inklusive moms.

Har du fler frågor och funderingar kring utbildningarna och dess innehåll? Kika på vår FAQ eller skicka din fråga i ett mail till: [email protected] alternativt ring vår växel på 031-788 55 50 och tryck knappval 2.

Anmäl dig till utbildning

Fyll i formuläret via knappen nedan så kontaktar vi dig med information och slutför anmälan till utbildningen du är intresserad av.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

Kursdatum 2022 Stockholm och Göteborg

Anmäl dig till utbildning

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig med info och slutför din anmälan.

Vi utbildar i
  • Fillers och Botox för legitimerad sjukvårdspersonal
  • 3D Microblading för personer utan särskild behörighet
Relevant information