Profhilo®

Profhilo® – är en stabiliserad injicerbar hyaluronsyrabaserad produkt som stramar upp huden och motverkar slapphet. Kursledaren tar dig igenom de olika momenten, kursen börjar med teori och därefter praktisk övning på modeller. Med Profhilo®  har du möjlighet att erbjuda dina kunder en behandling som stärker och återfuktar huden och som dessutom har en remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst. 

Hur är Profhilo® kursen upplagd?

Del 1: Teori

Under den teoretiska delen tar MyBeautys legitimerade och erfarna utbildare dig igenom följande delmoment: 

Del 2: Praktik i Profhilo® teknikerna

Den praktiska delen innebär genomgång och övningar i de grundläggande teknikerna för behandling av Profhilo®. Du arbetar med givna injektionstekniker på en modell.

Vill du veta mer om själva behandlingen med Profhilo®  hittar du en mängd bra information på MyBeauty Clinics behandlingssida Profhilo®.

Vad ingår i Profhilo® kursen?

MyBeauty Academy erbjuder

Möjlighet finns att ta med en egen modell i det fall du har en vän som vill ställa upp. Modellen får då injektionsbehandlingen kostnadsfritt.

studenter utbildning i fillers

Vad kostar Profhilo® kursen?

MyBeauty Academys kurs Profhilo® och Belkyra kan genomföras separat men ingår också i större kurspaket till rabatterad kostnad.

Profhilo®

Delmoment:

Paketpris: 23 200 kr
Ordinarie pris: 25 800 kr
Månadskostnad med delbetalning från Svea Ekonomi: 1.208 kr / månaden i 24 månader

Enskilda utbildningspriser

Alla priser hos MyBeauty Academy är exklusive moms.

MyBeauty Academys grundkurs i fillers är möjlig att genomföra separat men ingår också i större kurspaket till rabatterad kostnad.

Har du fler frågor och funderingar kring utbildningarna och dess innehåll? Kika på vår FAQ eller skicka din fråga i ett mail till: [email protected] alternativt ring vår växel på 031-788 55 50 och tryck knappval 2.

Anmäl dig till Profhilo® utbildning

Fyll i formuläret via knappen nedan så kontaktar vi dig med information och slutför anmälan till utbildningen du är intresserad av.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

Kursdatum 2022 Stockholm och Göteborg

Anmäl dig till utbildning

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig med info och slutför din anmälan.

Vi utbildar i
  • Fillers och Botox för legitimerad sjukvårdspersonal
  • 3D Microblading för personer utan särskild behörighet
Relevant information