lip Master – Advanced Technique 

Att på olika sätt injektionsbehandla sina läppar blir allt vanligare och i takt med den ökande efterfrågan uppstår även nya. Dessutom har allt fler patienter allt oftare injektionsbehandlat sina läppar sedan tidigare. För dig som på rätt sätt och med rätt tekniker vill kunna hjälpa dina patienter med läppkonturering, läppförstoring och behandling av närliggande strukturer krävs därför en specialiserad utbildning. MyBeauty Academys specialistkurs för läppar förbereder och utrustar dig för att direkt efter avslutad utbildning kunna behandla dina patienter. Kursen är för dig som har tidigare erfarenhet och utbildning i läppinjektioner men som vill få möjligheten att individanpassa din teknik efter patientens behov. Saknar du tidigare kunskap eller erfarenhet erbjuder MyBeauty Academy även grundläggande kurser för injektionsbehandlare.

Hur är kursen upplagd?

Lip Master – Advanced Technique hos MyBeauty Academy erbjuder en utbildning i absoluta toppklass, med erfarna utbildare som tar dig igenom kursens delmoment av både teori och praktik. Momenten som kommer att behandlas under kursen är:

Vad ingår i kursen?

MyBeauty Academy erbjuder

Vill du veta mer om fillers för behandlingsområdet läppar så hittar du massor av bra information och före- & efterbilder på bl.a. läppförstoringar som du kan bläddra bland på MyBeauty Clinics sida om fillers för läppar.

Vad kostar kursen?

Enskilda utbildningspriser

Alla priser hos MyBeauty Academy är inklusive moms.

MyBeauty Academys lip Master – Advanced Technique är möjlig att genomföra separat men ingår även i bredare utbildningserbjudanden till rabatterad kostnad.

Har du fler frågor och funderingar kring utbildningarna och dess innehåll? Kika på vår FAQ eller skicka din fråga i ett mail till: [email protected] alternativt ring vår växel på 031-788 55 50 och tryck knappval 2.

Anmäl dig till utbildning

Fyll i formuläret via knappen nedan så kontaktar vi dig med information och slutför anmälan till utbildningen du är intresserad av.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

Kursdatum 2022 Stockholm och Göteborg

Anmäl dig till utbildning

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig med info och slutför din anmälan.

Vi utbildar i
  • Fillers och Botox för legitimerad sjukvårdspersonal
  • 3D Microblading för personer utan särskild behörighet
Relevant information