Kontakt

Kontakta oss på MyBeauty Academy
Har du frågor om våra utbildningar, specifika önskemål kring privat utbildning eller vill veta vilket hotell som ligger närmast våra utbildningslokaler? Oavsett vilka funderingar du har välkomnar vi alltid ditt mail och svarar inom 2 arbetsdagar: [email protected]

MyBeauty Academy

Evenemangsgatan 17, 169 79 Solna

Anders Personsgatan 16, 416 64 Göteborg

Telefon: 031 – 88 00 88

[email protected]

Vi vill leda marknaden in till en kvalitetsäkrad och reglerad bransch. Därför utbildar vi endast legitimerad sjukvårdspersonal. 

Du ska aldrig tveka kring att höra av dig till oss på MyBeauty Academy med undringar kring utbildningar inom estetisk medicin, skönhetsbranschen, medicinska injektionsbehandlingar eller avancerad hudvård. Vi på MyBeauty Academy har mångårig erfarenhet av både den kliniska verksamhetsdelen men också om processen kring att starta sitt eget företag. Vi hjälper dig hela vägen på din resa – från tanke till verklighet och vi brinner för att skapa en bransch som bygger på kvalitet och kunskap tillsammans med dig som är legitimerad läkare, sjuksköterska eller tandläkare.

Varmt välkommen till oss på MyBeauty Academy

Har du frågor och funderingar kring utbildningarna? Kika på vår FAQ eller skicka din fråga i ett mail alternativt ring vår växel.

Kontaktformulär

Våra rådgivningar sker över telefon kvällstid mellan kl 18:00 – 21:00 alla dagar.

Vi utbildar i
  • Fillers och Botox för legitimerad sjukvårdspersonal
  • 3D Microblading för personer utan särskild behörighet

Fyll i formuläret nedan och slutför din anmälan

Uppgifter

Fyll i dina personliga kontaktuppgifter nedan.

Förtagsinformation

Fyll i uppgifterna nedan om du har ett företag du vill fakturera genom.

Kursinformation

Fyll i vilken kurs du vill anmäla dig till.