Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
-->

MyBeauty Academy - en del av MyBeauty Clinic

MyBeauty Academy drivs som en del av MyBeauty Clinic, våra nytänkande skönhetskliniker i Stockholm, Göteborg och Halmstad. Båda verksamheterna genomsyras av hög kvalitet som röd tråd genom allt vi företar oss – från vårt personliga bemötande, i valet av produkter och i våra behandlingar. Vi utbildar sjuksköterskor, tandläkare och läkare i Stockholm och Göteborg. 

För oss är det viktigt att alltid ligga i framkant och vara pålästa inom vår bransch och i vårt ämne. Det gör att våra kunder och elever kan lita på att vi erbjuder de bästa behandlingarna och utbildningarna som finns på marknaden just nu.

Alla våra behandlare är certifierade och legitimerade inom sina arbetsområden. MyBeauty Clinic samarbetar endast med marknadsledande tillverkare som har likvärdiga värderingar om strävan efter en seriös och reglerad bransch.

 

Mer om MyBeauty Clinic

mybeauty clinic logo