Utbildningar

Är du legitimerad läkare, sjuksköterska eller tandläkare som vill ta nästa steg mot en ny karriär inom estetisk medicin? Då önskar vi dig varmt välkommen till oss på MyBeauty Academy. Vi erbjuder ett omfattande utbud av utbildningar inom injektionsbehandlingar och avancerad hudvård oavsett om du är i en uppstartsfas och vill fördjupa dina kunskaper i ämnet eller vill bredda behandlingsutbudet på din befintliga klinik.

Utbildningar inom estetisk medicin – injektion & avancerad hudvård

Här hittar du MyBeautys hela utbud av grundkurser och avancerade kurser. Alla kurser kan genomföras separat men kompletta kurspaket är att föredra för både dig och dina framtida patienter. Alla MyBeauty Academys kurser finns tillgängliga i både

Förkunskap
Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av att arbeta med injektionsbehandlingar eller hudvårdsbehandlingar men för att gå utbildningarna måste du ha en yrkeslegitimation som legitimerad sjuksköterska, tandläkare eller läkare. För att successivt bygga upp och bredda din teoretiska och praktiska kunskap finns en röd tråd genom våra utbildningar. Utbildningarna hos MyBeauty Academy kurser ska utföras ordningsföljd – från grundläggande till avancerad nivå. Vår rekommendation är att det bör gå en viss tid/antal behandlingar mellan de olika kursmodulerna i syfte att skaffa klinisk erfarenhet och utifrån det kunna tillgodogöra sig kursinnehåll och skapa en djupare förståelse mellan delar- och helhet.
                                           Om du gått utbildningar hos en annan utbildningssamordnare – hör av dig till oss på MyBeauty Academy så går vi tillsammans igenom dina förkunskaper och önskemål för fortsatt kompetensutveckling – ibland passar våra befintliga utbildningspaket utmärkt medan vi vid andra tillfällen skräddarsyr en utbildning utifrån dina behov och önskemål.

Stockholm och Göteborg, se aktuella tillfällen under kursdatum.

MyBeauty Academy finns i Stockholm och Göteborg, men vi skräddarsyr även privata utbildningar och det finns möjlighet till kurs på din klinik eller hos MyBeauty Clinic.

Nedan hittar du MyBeauty Academy´s  utbud av grund- och avancerade utbildningar inom injektionsbehandlingar och avancerad hudvård.

MyBeauty Academy förbehåller sig rätten att ändra innehåll och/eller upplägg i utbildningarna utan vidare motivering

 

Vi utbildar i
  • Fillers och Botox för legitimerad sjukvårdspersonal
  • 3D Microblading för personer utan särskild behörighet

Fyll i formuläret nedan och slutför din anmälan

Uppgifter

Fyll i dina personliga kontaktuppgifter nedan.

Förtagsinformation

Fyll i uppgifterna nedan om du har ett företag du vill fakturera genom.

Kursinformation

Fyll i vilken kurs du vill anmäla dig till.