Masterclass

Med indikationerna för behandlingsområden i MyBeauty Academy´s Masterclass tar lyfter du din formella och reella injektionskunskap till nya nivåer och kan erbjuda dina patienter professionella konsultationer med individuella bedömningar och behandlingsplaner när dina grundläggande och avancerade kunskaper knutits ihop till en helhet.

Utbildningsplan – Masterclass

Utbildningens delar fördelas mellan webb, skriftligt material och kursdag hos MyBeauty Academy.

De indikationer som ingår i Master Class är:
Fillers (Hyaluronsyrabaserad) Upper face: Tinning, panna, glabella samt näsa – volymåterställning och statiska linjer/rynkor
Botulinumtoxin: Näsa och fördjupad bedömning av upper face

Förkunskap

För Masterclass ska du ha en mycket god injektionsvana och hantera olika tekniker (vass nål & cannula). Du ska känna dig trygg med bedömning, behandling och de indikationer som ingår i Foundation Course och Advanced Course.

Del I – digitala resurser

Inför utbildningen får deltagarna tillgång till material och information, exempelvis i form av artiklar/studier och länkar kopplade till de områden som ingår i Masterclass. Syftet är att deltagaren ska ges möjlighet att förbereda sig, skapa en förförståelse och optimera tillgodogörandet av utbildningsdagens avancerade indikationer on site. 

Del II – Praktisk träning - utbildning on site

Utbildningsdagen startar med en teoretisk sammanfattning av de indikationer och områden som ingår i Masterclass utifrån ett helhetsperspektiv med konsultation, patienturval, injektionstekniker, samt komplikationer. Efter den teoretiska delen kommer kursledaren att visa något eller några indikationer som ingår i utbildningen.

Eftermiddagen ägnas åt den praktiska träningen på modeller och de områden som behandlas avgörs av modellens individuella behov och individuella förutsättningar. Är det en särskild indikation du vill behandla vill vi att du meddelar oss i god tid inför din utbildning på [email protected]
 MyBeauty Academy prioriterar och har alltid fokus på säkerhet och kvalitet i samband med estetiska injektionsbehandlingar.

Vi har ett begränsat antal kursdeltagare i varje grupp och anpassar praktiken utifrån gruppens förkunskaper och modeller. MyBeauty Academy ordnar modeller för att du ska få ut så mycket som möjligt i samband med den praktiska delen.

Samtliga kursledare hos MyBeauty Academy är legitimerade sjuksköterskor, tandläkare och läkare med lång och bred erfarenhet samt vidareutbildningar inom estetisk medicin.

Vill du veta mer om själva behandlingen med fillers hittar du massor av bra information och före- & efterbilder som du kan bläddra bland på MyBeauty Clinics sida om fillers.

Vad ingår i MyBeauty Academy Master Class?

MyBeauty Academy erbjuder

En högkvalitativ och omfattande utbildning där innehållet fördelas mellan teori och praktik, mellan webb, skriftligt material och en utbildningsdag hos MyBeauty Academy. Erfarna och mycket kunniga kursledare som guidar dig genom de praktiska momenten Certifikat “Master Class fillers & Botulinumtoxin” efter godkänd teoretisk del och praktisk träning.


Efter godkänd utbildning – erhåller kursdeltagaren ett sammanfattande kurskompendium med stöd för konsultation och bedömning, injektionsteknik, rekommenderad produktmängd, PM för akuta komplikationer (inklusive Hyalase), information om förbrukningsmaterial
Voucher till IBSA Nordic och introduktionsrabatt i samband med din första order.

Förmedling av medicinskt ansvarig läkare för förskrivning av läkemedel, delegering och generella ordinationer support vid frågor och stöd vd eventuella komplikationer och biverkningar i samband med/efter injektionsbehandling med Hyaluronsyrebaserad filler

Enskilda utbildningspriser

MyBeauty Academys utbildning Master Class går utmärkt att genomföra separat, utifrån gällande förkunskapskrav, men ingår även i våra större kurspaket till rabatterad kostnad. Alla priser hos MyBeauty Academy är exklusive moms.

Har du fler frågor och funderingar kring utbildningarna och dess innehåll? Kika på vår FAQ eller skicka din fråga i ett mail till: [email protected] alternativt ring oss på 031 – 88 00 88.

Anmäl dig till utbildning

Fyll i formuläret via knappen nedan så kontaktar vi dig med information och slutför anmälan till utbildningen du är intresserad av.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

Kursdatum 2023/2024 Stockholm och Göteborg

Vi utbildar i
  • Fillers och Botox för legitimerad sjukvårdspersonal
  • 3D Microblading för personer utan särskild behörighet

Fyll i formuläret nedan och slutför din anmälan

Uppgifter

Fyll i dina personliga kontaktuppgifter nedan.

Förtagsinformation

Fyll i uppgifterna nedan om du har ett företag du vill fakturera genom.

Kursinformation

Fyll i vilken kurs du vill anmäla dig till.