Masterclass

Efterfrågan på fillers är hög idag och innefattar allt oftare mer avancerade tekniker och betydligt svårare områden att behandla. Det innebär högre krav på dig som injektionsbehandlare och ytterligare utbildning. MyBeauty Academys Masterclass i fillers är till för dig som vill utveckla dina grundläggande och avancerade kunskaper inom såväl volymåterställning som föryngring och konturering. Utbildningen förbereder dig och ger dig de verktyg du behöver för att med en gång kunna behandla egna patienter med hjälp av mer avancerade injektionstekniker innefattande både vassa och trubbiga nålar. Har du inte tidigare arbetat med eller utbildat dig inom fillers erbjuder MyBeauty Academy även mer grundläggande kurser.

Hur är kursen upplagd?

Kursens moment

MyBeauty Academys Masterclass i fillers, en heldag som innefattar både teori och praktisk utbildning samt övningar inom följande områden:

Vad ingår i kursen?

MyBeauty Academy erbjuder

Möjlighet finns att ta med en egen modell i det fall du har en vän eller dylikt som vill ställa upp. Modellen får då injektionsbehandlingen kostnadsfritt.
Vill du veta mer om själva behandlingen med fillers hittar du massor av bra information och före- & efterbilder som du kan bläddra bland på MyBeauty Clinics sida om fillers.

Vad kostar kursen?

MyBeauty Academys Masterclass i fillers är möjlig att genomföra separat men ingår även i bredare utbildningserbjudanden till rabatterad kostnad.

Enskilda utbildningspriser

Alla priser hos MyBeauty Academy är inklusive moms.

Har du fler frågor och funderingar kring utbildningarna och dess innehåll? Kika på vår FAQ eller skicka din fråga i ett mail till: [email protected] alternativt ring vår växel på 031-788 55 50 och tryck knappval 2.

Anmäl dig till utbildning

Fyll i formuläret via knappen nedan så kontaktar vi dig med information och slutför anmälan till utbildningen du är intresserad av.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

Kursdatum 2022 Stockholm och Göteborg

Anmäl dig till utbildning

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig med info och slutför din anmälan.

Vi utbildar i
  • Fillers och Botox för legitimerad sjukvårdspersonal
  • 3D Microblading för personer utan särskild behörighet
Relevant information