Avancerad kurs Fillers

För dig som arbetar med fillers idag finns troligtvis redan medvetenhet kring de växande krav och förfrågningar som finns kring fillers just nu. Det räcker allt mer sällan med grundläggande kunskaper. MyBeauty Academys avancerade kurs i fillers utgör en fortsättning för dig som redan har grundläggande kunskaper i injektionsbehandlingar men även för dig med mer avancerade kunskaper som önskar hålla dig uppdaterad och förnya de kunskaperna. Utbildningen är upplagd så att du som deltagare blir utrustad för att direkt efter avslutad utbildning utföra mer avancerad fillerbehandling på områden som haka, käklinje och kinder.

Hur är kursen upplagd?

Kursens moment

MyBeauty Academys avancerade kurs i fillers hålls oftast på söndagar och erbjuder kursdeltagarna både teoretiska och praktiska kunskaper i mer avancerade områden, vilket innefattar hakan, käklinjen och kinderna. Även våra avancerade kurser behandlar ämnen som komplikationer och lämpliga åtgärder.

Vad ingår i kursen?

MyBeauty Academy erbjuder

Möjlighet finns att ta med en egen modell i det fall du har en vän eller dylikt som vill ställa upp. Modellen får då injektionsbehandlingen kostnadsfritt.

Vill du veta mer om själva behandlingen med fillers hittar du massor av bra information och före- & efterbilder som du kan bläddra bland på MyBeauty Clinics sida om fillers.

Vad kostar kursen?

Den avancerade kursen i fillers hos MyBeauty Academy är möjlig att genomföra separat men ingår även i bredare utbildningserbjudanden till rabatterad kostnad.

Fillers & Botox Advanced

Delmoment:

Paketpris: 23 200 kr
Ordinarie pris: 25 800 kr
Månadskostnad med delbetalning från Svea Ekonomi: 967 kr / månaden i 24 månader

Enskilda utbildningspriser

Alla priser hos MyBeauty Academy är inklusive moms.

Har du fler frågor och funderingar kring utbildningarna och dess innehåll? Kika på vår FAQ eller skicka din fråga i ett mail till: [email protected] alternativt ring vår växel på 031-788 55 50 och tryck knappval 2.

Anmäl dig till utbildning

Fyll i formuläret via knappen nedan så kontaktar vi dig med information och slutför anmälan till utbildningen du är intresserad av.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

Kursdatum 2022 Stockholm och Göteborg

Anmäl dig till utbildning

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig med info och slutför din anmälan.

Vi utbildar i
  • Fillers och Botox för legitimerad sjukvårdspersonal
  • 3D Microblading för personer utan särskild behörighet
« Bakåt

Advanced Filler


Tid

08:50 - 17:00

Pris

Per person 12 900 SEK inkl. moms
05 jun
Stockholm
15 platser kvar
12 jun
Göteborg
14 platser kvar
1
Relevant information