Fillers Introduction

I MyBeauty Academys grundkurs i fillers ingår en hel dags utbildning där teori övergår i praktik. Utformningen av kursen och dess innehåll förbereder dig och utrustar dig för att direkt efter avslutad utbildning kunna inleda ditt arbete med fillers och ta emot kunder. Inom kursens ramar får du färdigheter som tillåter dig att behandla de mest eftertraktade behandlingsområdena som läppar och nasolabialveck. MyBeauty Academy är märkesoberoende och du väljer själv vilket märke av fillers du väljer att arbeta med efter avslutad kurs.

Hur är kursen upplagd?

Del 1: Teori

Under förmiddagen tar MyBeautys legitimerade och erfarna utbildare dig igenom följande delmoment:

Del 2: Praktik

Eftermiddagen utgörs av praktiska genomgångar och övningar i de grundläggande teknikerna för fillers i läppar och nasolabiala veck, beroende på hur din modell ser ut och vilka möjliga åtgärder som finns. MyBeauty Academy prioriterar alltid säkerhet först och därför använder vi tekniker som innefattar trubbig kanyl, även kallad Pixl och vass nål under den praktiska delen.

Vad ingår i kursen?

MyBeauty Academy erbjuder

Möjlighet finns att ta med en egen modell i det fall du har en vän eller dylikt som vill ställa upp. Modellen får då injektionsbehandlingen kostnadsfritt.

Vill du veta mer om själva behandlingen med fillers hittar du massor av bra information och före- & efterbilder som du kan bläddra bland på MyBeauty Clinics behandlingssida om fillers.

Vad kostar kursen?

MyBeauty Academys grundkurs i fillers är möjlig att genomföra separat men ingår också i större kurspaket till rabatterad kostnad.

Basic Botox & Fillers

Delmoment:

Paketpris: 25 900 kr
Ordinarie pris: 29 000 kr
Månadskostnad med delbetalning från Svea Ekonomi: 1 079 kr / månaden i 24 månader

Enskilda utbildningspriser

Alla priser hos MyBeauty Academy är inklusive moms.

Har du fler frågor och funderingar kring utbildningarna och dess innehåll? Kika på vår FAQ eller skicka din fråga i ett mail till: [email protected] alternativt ring vår växel på 031-788 55 50 och tryck knappval 2.

Anmäl dig till utbildning

Fyll i formuläret via knappen nedan så kontaktar vi dig med information och slutför anmälan till utbildningen du är intresserad av.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

Kursdatum 2022 Stockholm och Göteborg

Anmäl dig till utbildning

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig med info och slutför din anmälan.

Vi utbildar i
  • Fillers och Botox för legitimerad sjukvårdspersonal
  • 3D Microblading för personer utan särskild behörighet
Relevant information